SEOSEO

SEO of Search Engine Optimization is de kunst van het optimaliseren van een website voor zoekmachines. De meest gebruikte zoekmachine wereldwijd is Google. Maar hoe zorgt u ervoor dat zoekmachines u vinden? Een goede SEO-strategie is dan ook zeer belangrijk.

Uw website wordt eerst volledig onder de loep genomen en er word gekeken naar de structuur, de code en de inhoud. Hierbij komen pijnpunten naar boven die we aanpassen in functie van het doel dat u wilt bereiken met uw website.
Na deze stappen worden nog andere zaken uitgevoerd waaronder misschien wel de belangrijkste: de zoekwoordenanalyse.

Zoekwoordenanalyse

Met een zoekwoordenanalyse bepalen we de juiste zoekwoorden voor uw site. Zo vindt een bezoeker snel en effectief de informatie die hij/zij zoekt. We houden rekening met enkele factoren:

  • Welke doelgroep spreekt u aan?
  • Welk product of welke dienst biedt u aan?
  • Wat is uw doel? Welk resultaat wil u bekomen?

 

Zoekmachineoptimalisatie is niet in 1, 2, 3 geïmplementeerd, waardoor u direct op nummer 1 staat bij de zoekmachines.  Doordat Google en andere zoekmachines constant hun manieren veranderen waarop zoekopdrachten reageren, is het noodzakelijk om dit proces constant op te volgen en bij te sturen waar nodig.  Wij kunnen u hierbij helpen om ook op lange termijn goed te scoren in de zoekresultaten.

Contacteer ons vandaag nog om SEO te bespreken